green_burger_logo-1 kopie.png
 

S paprikou a lněným semínkem

 BEZMASÝ ŠPALDOVÝ BURGER

paprika_RGB.jpg
 
 
 

Green Burger

je sypká směs bezmasého burgeru bez obsahu masa i sóji, je vhodný také pro vegany. Green Burger je zdrojem bílkovin a vysokého obsahu vlákniny, bez přidaného cukru.

Směs obilovin a sušené zeleniny připravená z přírodních surovin. Jednoduchá a snadná příprava. Stačí přidat vodu a můžete smažit. Skvělá alternativa pro vegetariány a vegany.

 
 
paprika-2.png
 

Návod k přípravě

  1. krok

    Obsah sáčku (280g směsi) zalijeme cca 500ml horké vody a důkladně zamícháme.
    Obsah vrecka (280g zmesi) zalejeme cca 500ml horúcej vody a dôkladne zamiešame.

  2. krok

    Směs necháme odpočinout 15 minut.
    Zmes necháme 15 minút odpočívať.

  3. krok

    Mokrými dlaněmi vytvarujeme cca 8 placiček, které usmažíme na pánvi na rozpáleném oleji nebo upečeme v troubě na pečicím papíře pokapané olejem.
    Mokrými dlaňami vytvarujeme cca 8 placiek, ktoré usmažíme na panvici na rozpálenom oleji alebo upečieme v rúre na papieri na pečenie pokvapkané olejom.

 
 

 

 Balení 280g směsi obsahuje 8 porcí po 35g.

 

 
fotka_na_web_natural_jihlava.jpg
 

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota……………………………..………………..1564kJ/372kcal

Tuky……………….……………….……………….……………………………....6,40g

- z toho nasycené mastné kyseliny…..…………….….0,90

Sacharidy……………….……………….…………………..…………..…...55,00 g

- z toho cukry……………….……………….……………………..…....9,30 g

Vláknina……………….……………….………………….…………..………15,00 g

Bílkoviny……………….……………….…………………………..…..…….16,00 g

Sůl……………….……………….……………….…………………..…………….3,40 g

paprika-3.png

Složení směsi

Termický upravená špaldová mouka (40%), pufovaná špalda (20%), sušená zelenina [červená paprika (7%), rajče], lněné semínko, směs koření [sůl, česnek, petržel, sladká paprika, bazalka, oregano, chilli].

Zloženie:

Termický upravená špaldová múka (40%), napučaná špalda (20%), sušená zelenina [červená paprika (7%), paradajka], ľanové semienko, zmes korenia [soľ, cesnak, petržlen, sladká paprika, bazalka, oregano, chilli].